A collection

Der er en farve i min neglelakke samling som er rimelig svær at komme uden om efter hånden. Kan i gætte hvilken farve det er? That’s right. Det er rød! Jeg er simpelthen en sucker for røde neglelakker, og selvom jeg har et par stykker (eller 10) så leder jeg altid efter den helt perfekte røde nuance, tror sgu aldrig jeg får nok! Men rød er også den farve jeg altid ender med at tage på hvis jeg ikke føler der er noget andet der fungerer så de bliver altså også brugt flittigt! Nå ja, og så har jeg forresten lige bestilt en ny! Hvilken neglelak er jeres yndlings?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg