Silver knit

Silicone bra

Okay, det er et rimelig mærkelig billede, jeg ved det! Men.. jeg er altså nød til at dele det her tip med jer. Jeg har længe gået i en kæmpe bue udenom alt med dybe udskæringer i ryggen eller andre detajler hvor en almindelig bh er meget tydelig, men så stødte jeg på denne sag på ebay og til den nette sum af 32,5 MED fragt er det muligvis mit bedste køb ever. Der står i brugsanvisningen at den kan holde 5 timer, men jeg har altså flere gange haft den på en hel nat med masser af dans og alkohol uden besvær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver knit