Cut cut cut..

Last minute presents..

Den sidste solrige efterårsdag var jeg ude at shoppe med min roomie iført dette outfit. Havde helt glemt billederne her men synes da ikke i skulle snydes bare fordi de er et par uger gamle! Jeg er blevet virkelig glad for den røde pose taske fra H&M, synes simpelthen den passer så godt til næsten alt og så gør den det hele lidt mere spændende at se på. Skjorten er den jeg viste jer her, er super glad for resultatet og så var det bare så nemt at lave! Nu vil jeg sætte julemusik på og slappe lidt af inden der skal laves mad, var ved frisøren i morges og efterfølgende ude at shoppe de sidste julegaver med min lillebror (last minute) så nu er det hele ordnet og så kan vi nyde lillejuleaften!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cut cut cut..