Best basic

Cut cut cut..

For et par uger siden gik jeg i gang med den helt store oprydning i mit klædeskab og så stødte jeg på en halvgammel cowboy jakke hvor mærket stadig sad i, jeg vidste jeg aldrig ville komme til at bruge den så jeg tænkte jeg ville prøve at klippe ærmerne af den så jeg kunne bruge den som vest i stedet. Resultatet blev virkelig godt hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo) og jeg havde heller ikke en mørkeblå cowboy vest i forvejen, selvom jeg nu har en god samling af veste efterhånden! Skal nok se om jeg ikke kan få vist den i et outfit snarest!

 

A few weeks ago, I started a big cleanup in my closet, I found this half old denim jacket that I knew I would not going to use (the pricetag was still on), so I thought I could cut the sleeves of it and use it as a vest instead, I’m actually really pleased with the result, I’ll try to show it in a outfit as soon as possible!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best basic