My new vintage bag

The shoes I’ve been waiting for..

Inden jeg tog til tyrkiet var jeg en tur i genbrugen med min mor hvor disse lå og ventede på mig.. Har faktisk ledt efter et par i lang tid, men har ikke ville bruge så mange penge på dem da jeg var i tvivl om hvor meget jeg fik dem brugt, jeg er jo temmelig høj og har ikke ligefrem brug for ekstra centimeter. Men til 20kr så var jeg jo nød til at slå til, og er faktisk allerede ret sikker på jeg nok skal få dem brugt en del da jeg synes man kan kombinerer dem med nærmest alt.
I må forresten undskylde den dårlige blogging, men den skydes simpelthen jeg var i tyrkiet sidste uge, hvilket jeg vidst glemte at fortælle jer om inden jeg tog afsted. Købte en afbudsrejse med min kæreste og det var bare en rigtig lækker tur, desværre har jeg ikke fået taget så mange billeder (tror jeg fik taget 10 cirka), da jeg glemte at lade mit kamera op i farten, men må se om der ikke er et enkelt eller to til jer..

Before I went to turkey I was at the second hand store with my mom where these were waiting for me. I have been looking after them for a long time but I wasn’t ready to use too much money on them cause I didn’t know if I would use them that much. But for 20kr I was forced to get them and I’m actually already pretty sure that I will use them alot. I think you can combine them with almost everything.
Sorry for the absence of blogging by the way, I was in turkey last week, which I totally forgot to tell you before I left. I bought a last minute travel with my boyfriend and it was just such a wonderful trip, unfortunaly I didn’t take so many picture (only about 10), cause I forgot to charge the camera..

2 kommentarer

  • Jeg havde helt sikkert også hapset dem – synes de er super fine 🙂 Har du lyst til at kigge forbi?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg glad for du synes, er også blevet ret glad for dem (: selvfølgelig kigger jeg forbi..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new vintage bag