DIY stuff

Once you’re dressed in black you never go back

Vest/h&m trend, necklace/monki, shoes/vintage

 

Synes virkelig den her uge er gået ufattelig hurtig og alligevel har den bare sneglet sig afsted.. Tror det hænger sammen med at jeg har et meget ensformet job lige for tiden, så alle dage ligner bare hinanden.. Men nu er det endelig weekend, og det har jeg godt nok glædet mig til. I morgen skal jeg til bryllups reception ved en gammel klassekammerat, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til – er der noget smukkere end to mennesker der siger ja til at tilbringe resten af deres liv sammen? Om aftenen skal jeg i byen med to af mine kollegaer og det bliver også bare hyggeligt.. Outfitet er forresten fra i søndags hvor jeg var til modemekka i Århus med min kæreste og min roomie, det er ligesom blevet lidt en fast tradition selvom jeg egentlig synes det bliver ringere og ringere for hver gang, men jeg kom dog hjem med en ting! Håber i kan bære over med de ret dårlige billeder, men det blev simpelthen så sent inden jeg havde mulighed for at få taget dem.

Outfit from sunday where I went to Aarhus modemekka with my boyfriend and my roomie, it’s almost a tradition although I think it gets worse and worse every time, but I bought one thing anyway!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY stuff