The shoes I've been waiting for..

DIY stuff

I sidste uge var jeg en tur med min mor i Århus efter arbejde, hvor besøgte vi så et sted der hedder læderiet – som jeg aldrig havde hørt om før. Det var en virkelig fin lagersalgs-agtig butik som havde alt fra forskellige småting til kæmpestore skind, og alt til overkommelige priser. Jeg fandt disse to ting, en russkinds rest og nogle 10mm nitter. Jeg har to forskellige DIY-projekter i tankerne, men skal lige finde tid til det. Kan i gætte hvad jeg vil bruge det til?

Last week I went to Aarhus with my mom after work, where we visited læderiet – which I had never heard of before. It was a really nice warehouse sale kind of store. I found these two things, a suede left over and some 10mm studs. I have two different DIY-projects in mind, can you guess what?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The shoes I've been waiting for..