Once you're dressed in black you never go back

Boots

Igår var jeg i Kolding storcenter med min mor hvor jeg købte disse lækre støvler. Har ledt efter et par ridestøvle-agtige støvler siden sidste år, men har simpelthen ikke kunne finde nogen jeg kunne li’.. Men synes de her er rigtig fede og er allerede virkelig glad for dem, så tog dem allerede i brug igår da vi var ude at spise hele familien. Håber på de er varme nok her til vinter, men nu må vi se! Senere idag skal jeg til familie fødselsdag og så kommer min kæreste hjem fra københavn i aften, hvilket jeg glæder mig meget til.. Har i fundet vinterstøvler? Og hvad går i efter i år?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once you're dressed in black you never go back