Yellow

I’m in love with the city of love..

Jeg kom hjem fra Paris for to ugers tid siden, og det var simpelthen den mest fantastiske ferie.. Det var så smukt overalt, og bare det at være der med min kæreste, og dele det med ham var så skønt! Jeg har slet ikke haft overskud til at blogge siden jeg kom hjem, der er simpelthen sket så meget som jeg glæder mig til at fortælle jer om.. Har købt så mange fine ting i Paris som jeg vil vise jer snarest! Håber i har det godt, jeg ville bare lige dele lidt billeder med jer, inden jeg smutter ud og laver lidt mad..

I got home from paris two weeks ago. It was such a wonderful holiday with my boyfriend. I haven’t really had the energy to blog since I came home, there has happened so much as I am excited to tell you about. I have bought a lot of great stuff in Paris that i can’t wait to show you. I just wanted to share these pictures with you before i go and prepare some food

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yellow