Sneak peak

Color of the sun

Blazer/Vintage, jeans/Cheap monday, shoes/H&M, bag/Redken, shirt/Vintage, hat/H&M, rings/mixed

Jeg er som sagt ret glad for gul lige for tiden så da jeg så denne blazer i genbrugen til en 10’er var jeg jo nød til at slå til! Har haft en rigtig hyggelig dag med masser af afslapning, nu vil jeg smutte med min kæreste ud og kigge på lejlighed til ham.. Glæder mig virkelig til at se om det er noget eftersom jeg på et tidspunkt skal flytte ind hos ham. Bagefter skal vi hjem til mig og lave lækker aftensmad, hvilket vil sige en af mine livretter, chilitærte! Mums.. Når ja, og så har jeg fået noget vikar arbejde, så i morgen skal jeg ud og sortere tyggegummi.. Ikke det mest spændende arbejde  jeg kunne forestille mig, men det skal nok blive fint nok, skal trods alt bare tjene nogle penge lige nu.

I’m as I told you crazy about yellow at the moment, so when I was this blazer at the second hand shop I was forced to buy it. I have had a really nice day with lots of relaxation, now I will go out and look at an apartment for my boyfriend. I’m really looking forward to see if it’s something since I at some point have to move in with him! 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak peak