I'm going to a market with my bowler hat on

Strawberry pie

Som sagt skulle der bages jordbærtærte igår efter Vorbasse marked, så det blev der.. Ser den ikke bare lækker ud? Det lykkedes os at spise hele tærten 3 mennesker, selvom den var lidt kvalm til sidst, hehe. Mine forældre kommer på besøg i aften og eftersom kagen var så fantastisk har jeg lavet en ny så de også kan få fornøjelsen af den skønne kage! Hvis i også vil have fornøjelsen af den kan i finde opskriften her..


This is the delicious strawberry pie we baked yesterday, yummy right? We were able to eat the whole pie, although it was a little queasy at the end, hehe.. My parents come to visit me tonight and since the was so amazing i have made a new one for them. If you want to bake it, you can find the recipe here..

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm going to a market with my bowler hat on