Oxidized ring

I’m going to a market with my bowler hat on

I dag skal jeg på vorbasse marked med min gode ven Daniel, det bliver rigtig hyggeligt! Det er lang tid siden vi sidst har set hinanden så jeg glæder mig rigtig meget til at bruge dagen sammen med ham.. Når vi kommer hjem fra vorbasse marked har jeg lovet min roomie Mie at vi skal bage jordbærtærte! Mums. Det er altså noget af det allerbedste ved sommeren.. I må nøjes med et lille detajle billede, måske får i hele outfitet senere, hvem ved.. Hatten er ny og fra H&M, jeg synes selv den er ret fin.

I’m going to a marked today with my good friend Daniel. It is a long time since we last saw eachother, so I’m really looking forward to spending the day with him.. I promised my roomie Mie that we should bake a strawberry pie when I got home, yummy. It is one of the most delicious things about summer.. Well, you have to be content with a detail picture, maybe you’ll get the whole outfit later, who knows.. The hat is new and from H&M, i think it is quite nice. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oxidized ring