Jeans, jeans, jeans..

DIY batman

Jeg har haft en gammel oversize batman t-shirt liggende i skabet i flere år, og den har flere gange været ved at ryge ud.. Men så fik jeg den idé at jeg kunne lave den om til en top så den var lidt mere brugbar og jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet. Der kommer måske et outfit indlæg med den senere, jeg tog den nemlig på med det samme da jeg var færdig med saksen.

I’ve had an old oversize batman t-shirt lying in the closet for several years and has repeatedly been about to throw it out .. But then I got the idea that I could make it into a top so it was a little more usable. I’m actually quite happy with the outcomeThere may come an outfit post with it later, I took it on right away when I was done with the scissors. 

2 kommentarer

  • SYNES GODT OM :)- især dit outfit med den på…Rikkewww.rikkechr.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak, er faktisk også blevet ret glad for en (: .. overvejer at lave flere af mine store gamle t-shirts om til toppe.. De er lidt mere brugbare så.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans, jeans, jeans..