A walk on the beach

A nice man plus delicious breakfast equals a good morning

Lækker morgenmad på Cafe Wing i Vejle. Senere i dag skal jeg ud til mine forældre og spise. Vi skal hygge med lidt kage og en film inden min far skal til Norge og arbejde. Er det bare mig, eller er den her ferie ikke bare gået alt for hurtigt?

Delicious breakfast at Cafe Wing in Vejle. Later today I am going out to my parents and eat. We will enjoy a little cake and a movie before my dad travels to Norway to work. Is it just me or is this holiday just gone too fast?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A walk on the beach