A bag worth dying for!

Tasken på billedet er fra modekungen. Den står øverst på min ønskeseddel lige pt. Jeg synes virkelig den er helt igennem fantastisk, den er så enkel og lækker og alligevel har den nogle fede detaljer og et super råt. Jeg elsker det!

The bag in the picture is from modekungen. istands at the top of my wish list currently. I really think it is utterly fantastic, it‘s so simple and delicious and yet it has some cool details and a super chic look. I love it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You go your way, I'll meet you in hell